Purple Banner

Get in Control
of Your Company Spend

 
 
Zet die stip op de horizon met een End-2-End Spend Control visie. Gun u zelf het gemak van revolutionaire Spend & Procurement oplossingen. Realiseer besparingen, optimaliseer processen, reduceer riscio’s en stimuleer gebruikersadoptie. Bent u diegene die het verschil weet te maken in uw organisatie? 
 

Succes wordt bepaalt door gebruikersgemak 

PROACTIS is opgericht in 2002 naar aanleiding van een eenvoudige constatering: organisaties lopen significante besparingen mis. 

In de loop der jaren, zijn er tal van strategieën ontwikkelt gericht op het  maximeren van omzet. Echter, wanneer we het bedrijfsresultaat beoordelen zijn er simpelweg maar enkele factoren die van invloed zijn. En dat is niet alleen de omzet, maar des temeer de kostenontwikkeling van de organisatie. Dat is exact het onderdeel waar PROACTIS kansen ziet voor velen. Er zijn significante besparingen haalbaar door alleen al te kijken naar de dagelijkse uitgaven van uw organisatie. 

Organisaties ontbreekt het vaak aan helder inzicht, procesefficiëntie, schaalvoordelen en manieren om overbodige handelingen en fouten te reduceren. Zulke besparingen worden vaak niet benut. En dit is exact waar PROACTIS u bij van dienst kan zijn. 

Spend Control is een reis van End-2-End processen 

De verwevenheid van processen heeft PROACTIS gestimuleerd om een End-to-End visie te creëren voor Spend Control & eProcurement. Simpel gezegd, wij helpen organisaties zakelijke uitgaven onder controle te brengen, stap voor stap door bedrijfsprocessen te automatiseren. 

PROACTIS biedt een End-to-End oplossing waarbij wij ons eerst verdiepen in uw processen om de knelpunten te begrijpen. U krijgt volledige zichtbaarheid in de organisatie-brede Spend Control processen en de mogelijkheid om  compliantie te waarborgen. Wij ondersteunen organisaties om per proces of onderdeel een ideale optimalisatie te realiseren en structureel te besparen.

Standaaardoplossing
met maatwerkbeleving

Technologie is een belangrijk onderdeel van PROACTIS, maar is pas van waarde wanneer deze op een passende wijze wordt toegepast.

Onze aanpak maakt transformatie mogelijk door inzichten vanuit Inkoop te combineren met die van Financiën en visa versa. Bovendien mag de eindgebruiker niet vergeten worden om uiteindelijk gebruikseradoptie te stimuleren.

De hoge mate van configureerbaarheid resulteert in een maatwerkbeleving. De intuïtieve applicatie in combinatie met de naadloze integratie met uw financiële systeem, stimuleert maximaal rendement van uw IT-landschap.

Met PROACTIS haalt u team in huis die met u mee denken en ‘best practices’  delen om uw doelstellingen samen te behalen.

Bent u op zoek naar specialistische kennis en een ‘what you is what you get’ mentaliteit, dan is PROACTIS uw partner.